För dig och ditt husdjur
gyllene stunder

Produkter

Effe Balance fokuserar passionerat på att bygga hälsans grundpelare för katter, hundar och hästar. Optimering av fettämnesomsättningen och förstärkning av immunförsvaret är i folks tankar nu och i framtiden, och till detta erbjuder vi vår egen twist. Bekanta dig med våra effektiva och naturliga produkter nedan.

Djurens välmående är det viktigaste för oss

Vi är ett finskt företag, vars passion är att bygga ständigt välmående genom att påverka positivt på djurs och djurägares näringskultur.

Vi vill tala om våra produkter som en del av daglig näring. Därför anser vi att införande av en ny kultur inom djurmat kräver motivering. Vi tog an uppgiften med 100 % fokus, för vi antar och hoppas att du söker resultat från de produkter du använder? På Effe Balance gör vi tätt samarbete inom produktutveckling och forskning, tillsammans med våra produkters tillverkare. Gemensamt hos våra produkter är en stark koppling till naturen, som för oss betyder renhet, kvalitet och effektivitet.

Vid sidan om toppkvalitet har vi en till värdering, ett vänskapligt sätt att arbeta. Produkterna finns till salu hos hundratals återförsäljarpartners, där du får professionell service. Du kan även vända dig till oss i dina ärenden.

Bästsäljare

Products not found

Våra kunders erfarenheter

För oss är varje historia unik. Det finns inte två identiska husdjur, och inte heller två identiska historier.

Referens

Referenstext och bild (karusell, kontinuerlig)

Partners & Återförsäljare

Kontakta oss

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!