Effektri Gold Equi – Omega-3 + Lednäring

För aktiva och åldrande hästar för att underhålla ledhälsan.
Den absorberbara sammansättningen innehåller kvalitativ fiskolja, polyfenolrik extra jungfruolivolja samt MSM, glukosamin och kondroitin, som alla främjar ledhälsa.

Effektri Gold Dog – Omega-3 + Lednäring

För aktiva och åldrande hundar för att upprätthålla ledhälsa.
Den absorberbara sammansättningen innehåller kvalitativ fiskolja, polyfenolrik extra jungfruolivolja samt MSM, glukosamin och kondroitin, som alla främjar ledhälsa.

Bellylabs – Dräktighetstest för hundar

Bellylabs Pregnancy Test for Dogs är ett snabbtest för att hemma identifiera hundens dräktighet i ett tidigt skede. Testet är ämnat för identifiering av dräktighet hos tikar, och det kan även användas för att urskilja skengraviditetssymptom från äkta dräktighet. Testet mäter relaxinhormonet, som är en pålitlig biomarkör för hundars dräktighet.

För den bästa 96 %* noggrannheten rekommenderar vi att testet görs minst 28 dygn efter ägglossning**. Det skadar inte att göra testet tidigare, men relaxinhormonets mängd kan ännu vara låg, och detta påverkar testresultatets pålitlighet.

Testförpackningen innehåller alla nödvändiga komponenter för att utföra testet hemma. Testet är framställt i Finland.

+ Pålitligt! 96 % noggrannhet* Relaxinhormonmätning är ett pålitligt sätt att identifiera dräktighet.
+ Snabbt! Resultaten är färdiga 10 – 15 minuter efter påbörjandet av testet.
+ Behändig! Testa hemma, då det passar dig och din hund bäst

Black Balance For Horses – För mikrobiomets välbefinnande hos hästar

Black Balance är ett effektivt och naturligt kompletterande foder för hästars mikrobiomiala välmående. Förpackningen innehåller en månads ranson för en fullfuxen häst. 3 x 100g påse, 90 kakor.

Black Balance är utvecklad för att stöda djurens tarmsystems välmående, och för att återställa tarmens mikrobiom så nära sitt naturliga tillstånd som möjligt. Black Balance är en effektiv och naturlig polyfenolsammansättning för djurs mikrobiomiala välmående. Effekten av starka fenoler isolerade från trä har visats kliniskt i studier på universitetsnivå.

Black Balance For Dogs – För mikrobiomets välbefinnande hos hundar

Black Balance är ett effektivt och naturligt kompletterande foder för hundars mikrobiomiala välmående.

Black Balance är utvecklad för att stöda djurens tarmsystems välmående, och för att återställa tarmens mikrobiom så nära sitt naturliga tillstånd som möjligt. Som bas för produkten används HUFULAC-kosttillskottet, som är utvecklat och patenterat för människobruk. Black Balance är en effektiv och naturlig polyfenolsammansättning för djurs mikrobiomiala välmående. Effekten av starka fenoler isolerade från trä har visats kliniskt i studier på universitetsnivå. Verkande ämne HUFULAC ®️.

Effektri Equi – Omega-3 för hästar

En produkt för hästar av alla åldrar. Den mycket absorberbara sammansättningen innehåller vild fiskolja av högsta kvalitet och kallpressad olivolja med hög polyfenolhalt.

Effektri Small – Omega-3 för katter

En sammansättning för katter av alla åldrar. Den dryga sammansättningen med väldigt god absorptionsförmåga innehåller högkvalitativ fiskolja och extra jungfruoliviolja med hög polyfenolhalt.

Effektri Dog – Omega-3 för hundar

En produkt för hundar i alla åldrar.
Den mycket absorberbara sammansättningen innehåller vild fiskolja av högsta kvalitet och kallpressad olivolja med hög polyfenolhalt.

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!