Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

Black Balance For Dogs – Mikrobiomin hyvinvointiin koirille

Black Balance on tehokas ja luonnollinen rehulisä koirien mikrobiomin hyvinvointiin. Black Balance on kehitetty tukemaan koirien suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön. Black Balance on tehokas ja luonnollinen polyfenoliyhdiste eläinten mikrobiomin hyvinvointiin. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa. Vaikuttava aine HUFULAC ®️.

Black Balance For Dogs – Mikrobiomin hyvinvointiin koirille

Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

23,90  sis. alv:n

Kun elimistön hyvää mikrobikantaa ruokitaan oikein, koira tuntee sen – Black Balance.

Koivu- ja pakurikääpäuute, polyfenolit, lignofenolit, ligniinit sekä humus-ja fulvohapot.

Black Balance on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka on valmistettu helposti annosteltavaksi ja hyvänmakuiseksi keksiksi. Sekä prebiootit, että probiootit ovat tärkeitä suoliston toiminnan kannalta. Black Balance on voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä. Black Balance edistää koiran suoliston ja vatsan normaalia toimintaa yhdessä monipuolisen -ja tasapainoisen ruokinnan kanssa. Pakkaus sisältää kuukauden annoksen keskikokoisille- ja suurille koiraroduille.

Black Balance palauttaa suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa.

Black Balance valmistetaan koivusta saatavasta lignofenolista, johon lisätään pakurikääpää tuotteen fulvohappopitoisuuden kasvattamiseksi. Puhtain lignofenoli saadaan nimenomaan puusta. Puu varastoi ligniiniä, mikä sisältää kaikkia aineita, mitä puu tarvitsee suojatakseen solujaan esimerkiksi auringon gammasäteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Black Balance onkin voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä.
Puun ja metsän maaperän omilla tehoaineilla on mahdollista:

  1. Parantaa suoliston mikrobiomin toimintaa
  2. Ravintoaineiden imeytymisen tehostaminen ruoansulatuskanavassa
  3. Raskasmetallien ja vapaiden radikaalien poistaminen

Black Balance

Miksi Black Balance?

Black Balance on kehitetty tukemaan eläinten suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty Hufulac-ravintolisää, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön.

Myös eläimillä on nykyään yhä enemmän suolisto- ja vatsaongelmia. Haasteiden lisääntyminen voi johtua monesta syystä, mutta yksi keskeinen tekijä on ruoan tuotantoon käytettävän maaperän mikrobiomin kaventuminen. Tehoviljelymenetelmät tuhoavat maaperän humusta, jotka tekevät pellosta juuri viljelykelpoisen.

Villieläimet saavat vedestä ja ravinnosta humus- ja fulvohappoja, mutta kotieläinten ruoassa näitä ei ole jäljellä juuri lainkaan, sillä usein viljelymaassa ei ole riittävästi mikrobitoimintaa niiden tuottamiseen.

Suolistomikrobiomin osuutta eri sairauksiin ymmärretään koko ajan paremmin, kun aiheesta saadaan lisää tutkimustietoa. Kuten länsimaisen lääketieteen isä Hippokrates sanoi jo 2000 vuotta sitten: ”Kaikki sairaudet alkavat suolistosta.”

”Salaisuutena” maaperän humusaineet

Maaperän humusaineet, eli ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot ovat tuotteemme vaikuttavia tehoaineita, jotka ovat käyneet läpi satoja julkistettuja yliopistotutkimuksia. Black Balancen tuotekehitys pohjautuu näihin. Lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä, fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi.

Eläimen elimistö joutuu nykyään hajottamaan ja poistamaan kemikaaleja, torjunta-aineita, geenimuunneltuja organismeja, raskasmetalleja ja myrkkyjä enemmän kuin koskaan ennen. Aivan samoin kuten ihmisenkin elimistö.

Muuttamalla ruokintaa ja puhdistamalla eläimen elimistöä säännöllisesti haitallisista aineista, voi parantaa lemmikin ja kotieläimen päivittäistä hyvinvointia.

Black Balancen vaikuttavat aineet syntyvät hitaasti luonnossa, osa jopa miljoonien vuosien aikana maaperän humuskerroksessa sekä syvemmissä sedimenteissä orgaanisen aineksen hajotessa ja muuttaessa muotoaan bakteeri- ja entsyymitoiminnan tuloksena.

Black Balancen tuotekehitys-ja tutkimus on koonnut tietoa vuosia, seuraamalla alan tieteellisiä julkaisuja, kehittäen samanaikaisesti tuotteen koostumusta ja valmistusprosessia. Myös lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä, fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi. Nämä luonnon superaineet on sinun saatavillasi nyt heti, rehulisänä. Näkemyksemme mukaan humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin.

Lopputulos ”Missing Link”

Humusaineet tekevät maasta viljelykelpoisen. Ne synnyttävät maahan rakenteen, joka sitoo maan paikalleen, jolloin se kestää kovaa kuormitusta.

Samalla maasta tulee ilmava ja vettä läpäisevä. ”Optimaalinen mururakenne” sitoo itseensä merkittävästi enemmän vettä ja ravinteita, kuin eloton mineraalimaa. Humuksen voidaan sanoa olevan katoava luonnonvara, jonka seurauksena tästä maaperän välttämättömästä kyvystä on jäljellä enää noin puolet.

Humus syntyy maaperän pieneliöstön ja kasvien sekä juurien yhteistyönä. Kasvit luovuttavat pieneliöstölle ravintoa ja energiaa. Maan mikrobisto välittää kasveille ravinteita. Humus sisältää aina 58 prosenttia hiiltä, mikä tekee siitä myös merkittävän ilmastotekijän.

Peltojen humuspitoisuuden puolittuminen tarkoittaa sitä, että jokaiselta hehtaarilta on hävinnyt n.80 tonnia humusta, joka on kulkeutunut vesistöihin ravinteet mukanaan!

Ainesosat ja ravintoarvo:

Per 100g / 1 keksi (4g)

Energia-arvo 88 kcal / 3,52kcal
Rasva 1,1g / 0,04g
sisältäen tyydyttyneitä rasvahappoja 0,18g / 0,01g

Hiilihydraatit 14,7g / 0,59g
joista sokereita 2,21g / 0,09g

Proteiini 2,47g / 0,1g
Kuitu 4,8g / 0,2g
Suola 0,09g / 0g
Polyfenolit 11454mg / 57,27mg

Koostumus

Koivu-ja chagauute sisältää humusaineita (25% humushappoa ja 75% fulvohappoa), kauraleseet, vesi, perunakuitu, perunatärkkelys.

Annossuositus:

Annostele 1 keksi päivässä keskikokoiselle ja suurelle koirarodulle. Pienille koiraroduille ½ keksiä vuorokaudessa. Älä ylitä suositeltua päiväannostusta

Säilytys: Säilytä kuivassa huoneenlämmössä pussi suljettuna huoneenlämmössä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!