Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

Black Balance For Dogs – Mikrobiomin hyvinvointiin koirille

Black Balance on tehokas ja luonnollinen täydennysrehu koirien mikrobiomin hyvinvointiin. Black Balance on kehitetty tukemaan koirien suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Black Balance on tehokas ja luonnollinen polyfenoliyhdiste eläinten mikrobiomin hyvinvointiin. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa.

Black Balance For Dogs – Mikrobiomin hyvinvointiin koirille

Vatsan ja suoliston hyvinvointiin

23,90  sis. alv:n

Kun elimistön hyvää mikrobikantaa ruokitaan oikein, koirasi tuntee sen!

Koivu- ja pakurikääpäuute, polyfenolit, lignofenolit, ligniinit sekä humus-ja fulvohapot.

Tarjoa koirallesi elinvoimaa metsän antimista:

+ Edistä vatsan- sekä suoliston mikrobien toimintaa

+ Tehosta ravintoaineiden imeytymistä ruoansulatuskanavassa

+ Vähennä epäpuhtauksia ja mm. vapaita radikaaleja elimistöstä

Tiedätkö että…

Black Balancen vaikuttavat aineet ovat käyneet satoja yliopistotutkimuksia ja sen toimintamekanismi herättää kiinnostusta ympäri maailman. Puu ja pakurikääpä ovat erittäin lingniinirikkaita lähteitä, joista on luonnollisin menetelmin eristetty elimistön toiminnan kannalta välttämättömiä ainesosia kuten mm. ligniini, fulvo-ja humushappo. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa.

Black Balancen keskeinen tehtävä on lisätä toivottujen mikrobien kantaa koiran elimistössä tarjoamalle niille oikeaa ravintoa. Mikrobiomin hyvät bakteerit, kuten esimerkiksi maitohappobakteerit (probiootit) tarvitsevat elääkseen liukenevaa kuitua (prebiootit). Yhdessä tätä kutsutaan symbioottiseksi tilaksi. Pelkkä maitohappobakteerin lisääminen ruokavalioon ei siis riitä, vaan maitohappobakteerit tarvitsevat oikeaa ravintoa elääkseen. Black Balancen yksinkertainen toimintamekanismi kopioi siis luonnollisen ravintokuidun muodostumista kasveihin, jolloin mikrobiomille saadaan helposti toimitettua elintärkeää liukenevaa ravintokuitua.

Annossuositus: Annostele 2 keksiä päivässä pienille, 4 keksiä keskikokoisille ja 6 keksiä suurille koirarodulle. Pienille koiraroduille ½ keksiä vuorokaudessa.  

Pakkaus sisältää kuukauden annoksen keskikokoisille- ja suurille koiraroduille.

Säilytys: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä pussi suljettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa 

Black Balance valmistetaan koivusta saatavasta lignofenolista, johon lisätään pakurikääpää tuotteen fulvohappopitoisuuden kasvattamiseksi. Puhtain lignofenoli saadaan nimenomaan puusta. Puu varastoi ligniiniä, mikä sisältää kaikkia aineita, mitä puu tarvitsee suojatakseen solujaan esimerkiksi auringon gammasäteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Black Balance onkin voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä.
Puun ja metsän maaperän omilla tehoaineilla on mahdollista:

  1. Parantaa suoliston mikrobiomin toimintaa
  2. Ravintoaineiden imeytymisen tehostaminen ruoansulatuskanavassa
  3. Raskasmetallien ja vapaiden radikaalien poistaminen

Black Balance

Black Balance – Maailman terveellisin keksi

Ihmisten tavoin, myös lemmikeillä on yhä kasvavammin haasteita vatsan ja suoliston kanssa. Tämä voi olla seurausta vähenevästä kosketuksesta luontoon ja luonnollisuuteen. Black Balance näyttää mullistavan arkea omalla yksinkertaisella tavallaan. Vastaus löytyi yllättävän läheltä, nimittäin metsästä ja sen ravinteista, joita kulkeutuu koiran elimistön hyötykäyttöön niukalti mm. nykyprosessien vuoksi.

Kasvavat vatsaongelmat kielivät siis jostain ja yksi keskeinen tekijä voi olla toivottujen ja EI-toivottujen bakteerien tasapaino. Black Balancen yksi tehtävistä on palauttaa ruoansulatuskanavaan luonnollinen bakteerien tasapaino. 

Black Balance keksit on helppo annostella koiran ruokakippoon tai antaa vaikkapa palkkiona. Kananrasvan ansiosta ne ovat erittäin maistuvia.

 

Kuljetusliike nimeltä Black Balance

Black Balance on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka sisältää poikkeuksellisen toimintamekanismin ja tehon. Sekä prebiootit, että probiootit ovat tärkeitä koiran suoliston toiminnan kannalta. Black Balance on voimakas prebioottivalmiste, joka ruokkii hyvien mikrobien kantaa eläimen elimistössä. Black Balancea voidaan kutsua myös ”kuljetusliikkeeksi ”korkean polyfenolipitoisuuden ja hurjan fulvohappo määränsä vuoksi. Polyfenolit kuljettavat veressä ravinteita ja fulvohappo sitoo itseensä epäpuhtauksia. Fulvohappoa voidaan kutsua nykypäivänä yhdeksi luonnon ihmeistä, johon liittyviin tutkimuksiin suosittelemme jokaisen tutustumaan. Nämä vaikuttavat aineet yhdessä tekevät Black Balancesta parhaan mahdollisen täydennysrehun, joka on hyvä ymmärtää osana päivittäistä ravintoa.

 

”Salaisuutena” maaperän humusaineet

Eläimillä on nykyään yhä enemmän haasteita suoliston ja vatsan kanssa. Haasteiden lisääntyminen voi johtua monesta syystä, mutta yksi keskeinen tekijä on ruoan tuotantoon käytettävän maaperän mikrobiomin kaventuminen. Villieläimet saavat vedestä ja ravinnosta mm. ligniiniä, humus- ja fulvohappoja, mutta lemmikkien ruoassa näitä on jäljellä kovin kaventuneesti. Viljelymaassa ei ole riittävästi mikrobitoimintaa niiden tuottamiseen.

Tehoviljelymenetelmät tuhoavat maaperän humusta sekä pintakerroksen bakteereja ja sitä kautta mikrobitoimintaa. Nämä yhdessä tekevät pellosta juuri viljelykelpoisen. Jos pellon mikrobitoiminta olisi luonnollisessa tilassaan, kehittyisi siinä kasvaviin ruokateollisuudessakin käytettäviin kasveihin prebioottikuitua, eli ns. liukenevaa kuitua. Näin ei enää kuitenkaan ole, joten Black Balancen kaltaiselle täydennysrehulle on nyt ja tulevaisuudessa paikkansa koirien ruokinnassa.

Maaperän humusaineet; ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot ovat tuotteemme vaikuttavia tehoaineita, jotka ovat käyneet läpi satoja julkistettuja yliopistotutkimuksia. Black Balancen tuotekehitys pohjautuu näihin. Tuotekehitys-ja tutkimus on koonnut tietoa vuosia, seuraamalla alan tieteellisiä julkaisuja, kehittäen samanaikaisesti Black Balancen koostumusta ja valmistusprosessia. Eri tutkimuslaitokset ympäri maapalloa tutkivat ahkerasti tällä hetkellä  polyfenoleja, ligniinejä, fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi.

Eläimen elimistö joutuu nykyään hajottamaan ja poistamaan kemikaaleja, torjunta-aineita, geenimuunneltuja organismeja, raskasmetalleja ja myrkkyjä enemmän kuin koskaan ennen. Aivan samoin kuten ihmisenkin elimistö.

Black Balancen vaikuttavat aineet syntyvät hitaasti luonnossa, osa jopa miljoonien vuosien aikana maaperän humuskerroksessa sekä syvemmissä sedimenteissä orgaanisen aineksen hajotessa ja muuttaessa muotoaan bakteeri- ja entsyymitoiminnan tuloksena.

Muuttamalla ruokintaa ja puhdistamalla elimistöä säännöllisesti haitallisista aineista, voi parantaa lemmikin ja kotieläimen päivittäistä hyvinvointia.

Nämä luonnon superaineet on sinun saatavillasi nyt heti, täydennysrehuna. Näkemyksemme mukaan humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin.

Lopputulos ”Missing Link”

Humusaineet tekevät maasta siis viljelykelpoisen. Ne synnyttävät maahan rakenteen, joka sitoo maan paikalleen, jolloin se kestää kovaa kuormitusta. 

Samalla maasta tulee ilmava ja vettä läpäisevä. ”Optimaalinen mururakenne”  sitoo itseensä merkittävästi enemmän vettä ja ravinteita, kuin eloton mineraalimaa. Humuksen voidaan sanoa olevan katoava luonnonvara, jonka seurauksena tästä maaperän välttämättömästä kyvystä on jäljellä enää noin puolet.

Humus syntyy maaperän pieneliöstön ja kasvien sekä juurien yhteistyönä. Kasvit luovuttavat pieneliöstölle ravintoa ja energiaa. Maan mikrobisto välittää kasveille ravinteita. Humus sisältää aina 58 prosenttia hiiltä, mikä tekee siitä myös merkittävän ilmastotekijän.

Peltojen humuspitoisuuden puolittuminen tarkoittaa sitä, että jokaiselta hehtaarilta on hävinnyt n.80 tonnia humusta, joka on kulkeutunut vesistöihin ravinteet mukanaan!

 

” Suolistomikrobiomin osuutta eri sairauksiin ymmärretään koko ajan paremmin, kun aiheesta saadaan lisää tutkimustietoa. Kuten länsimaisen lääketieteen isä Hippokrates sanoi jo 2000 vuotta sitten: ”Kaikki sairaudet alkavat suolistosta.” 

Koostumus

Proteiini 17,3 %

Rasva 5,6 %

Tuhka 5,4 %

Kuitu 3,3 %

Kalsium 1,2 %

Fosfori 0,8 %

Natrium 0,08 %

Ainesosat

Maissi, siipikarjanrasva, kivennäisaineet, eläinproteiinit, juurikasmassa, lignosulfaatti (Valmistettu koivun pakurista ja puusta, sisältää humus- ja fulvohappoa).

Annossuositus: Annostele 2 keksiä pienelle koiralle, 4 keskikokoiselle ja 6 isolle koiralle. Älä ylitä suositeltua päiväannostusta

Säilytys: Säilytä kuivassa huoneenlämmössä pussi suljettuna huoneenlämmössä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!