Rasva-aineenvaihduntaan

Effektri Gold Dog – Omega-3 + Nivelravinteet

Aktiivisille sekä ikääntyville koirille nivelterveyden ylläpitämiseen. Hyvin imeytyvä koostumus sisältää laadukkainta villikalaöljyä, korkeat polyfenolipitoisuudet sisältävää extra-neitsytoliiviöljyä sekä nivelterveydelle suotuisia MSM:ää, glukosamiinia ja kondroitiinia.

Effektri Gold Dog – Omega-3 + Nivelravinteet

Rasva-aineenvaihduntaan

59,90 79,90  sis. alv:n

Miksi Effektri Gold koiralle?

Effektri Gold tukee terveitä niveliä, kudoksia, ihoa ja luustoa lemmikkisi kehittyessä aikuisesta iäkkäämmäksi. Effektri Gold-öljyn ja komponenttien, kuten MSM:n, glukosamiinin ja kondroitiinin synergistinen vaikutus saa imeytymistehokkuuden omalle tasolle. Effektri Goldilla on positiivinen vaikutus eläimesi hyvinvointiin ja sen käyttäytymiseen tukemalla tervettä ja onnellista ikääntymistä.

Valitse oikea pullokoko, käytä kätevää annostelunokkaa ja lorauta oikea määrä kullekkin perheenjäsenelle.

  • Elämänlaatua ikääntyville koirille
  • Nivelille ja luustolle
  • Tukemaan tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää, aivoja, näköä ja mielialaa.
  • Halkeileville ja kuiville tassuille
  • Kutisevalle ja kuivalle iholle
  • Aktiivisesti urheileville koirille palautumisen tehostamiseen
  • Tiineenä olevalle nartulle
  • Kaikissa tapauksissa, joissa epäillään tulehdusta sairauden aiheuttajana
  • GMO-vapaa

Pakkauskoot

Saatavilla 500 ml ja 1000 ml pakkauksissa.

Effektri Gold on kehitetty ylläpitämään myös Effektri Omega-3-öljystä jo saavutettua tasapainoa tarjoamalla turvallisen päivittäisen annoksen parasta omega-öljyä, joka on rikastettu riittävällä määrällä helposti imeytyviä ja biologisesti hyödynnettäviä komponentteja, kuten MSM:ä, glukosamiinia ja kondroitiininia. Gold on kehitetty helpottamaan arkeasi. Yksi tuote perheesi kaikenikäisille koirille. Voit valita tuotteen nivelvaivoihin, huonokuntoiselle iholle ja turkille, palautumiseen, hormonaalisen tasapainon palauttamiseen ja ylläpitämiseen, kuiville ja halkeileville tassuille sekä atopialle. Myös närästysherkille koirille.

Effektri Gold

Tiesitkö?

EFSA (Euroopan elintarviketurvallisuus) on hyväksynyt yhteensä 17 myönteistä terveysväittämää Effektrissä käytetyn kala-oliiviöljysekoituksen vaikuttaville aineille. Lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tekevät Effektristä bioaktiivisen, joka pitää omega-3-sarjan EPA:n ja DHA:n ja sekä muut rasvahapot (omega-3,6,7 ja) toimintakykyisinä ja imeytyvässä muodossa. Oliiviöljyn bioaktiiviset polyfenolit ovat saaneet ainoana antioksidanttina hyväksytyn EFSA:n terveysväittämän: ” Oliiviöljyn polyfenolit (5mg/vrk) suojaavat veren rasvahappoja hapettumiselta ”

Effektri pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

Tutkimus, turvallisuus ja tehokkuus

ovat helppouden lisäksi sinun ja eläintesi etuoikeus, kun käytössänne on Effektri Gold Dog. Goldissa on keskitytty toimivien komponenttien yhdistelmään ja se pohjautuukin isolta osin Effektri Omega-3-tuotteen bioaktiivisuuteen.

Näiden tärkeiden asioiden koostamiseksi yhteen pakettiin, on tehty liki 30-vuoden tuotekehitys- ja tutkimustyö. Kehitys jatkuu edelleen tutkimuslaitoksissa Suomessa, Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa. Meidän tavoitteena on kasvaa johtavaksi ravitsemuksellista neuvontaa ja korkealaatuisia tuotteita tarjoavaksi yritykseksi eläinten hyvinvointimarkkinoilla, jotta sinä voit keskittyä kullanarvoisiin hetkiin yhdessä lemmikkisi kanssa.

Tuplateho

Tutkimuksissa saatu tieto on pohjana nyt myös uudelle Effektri Goldille, jossa nivelravinteet ja extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit on yhdistetty puhdistetun kalaöljyn omega-3-rasvahappohin tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään normaalin omega-3/6-rasvahappojen tasapainon elimistössä pysyvästi.

Tehokkaan kuljetusmekanismin ansiosta nivelravinteiden komponentit saadaan imeytymään elimistön hyötykäyttöön ”tuplateholla”.

Ratkaisu

Nivelrikko, iho-ongelmat, kuivat ja halkeilevat sekä tulehtuneet tassut, haasteita painonhallinnassa, hormonaalista epätasapainoa, lihas- ja niveljäykkyyttä, ravinteet imeytyvät heikosti, toipuminen on hidasta ja energiatasot alhaalla. Mm. näihin haasteisiin yhdistetään usein poikkeava rasva-aineenvaihdunta ja krooninen matala-asteinen tulehdus.

Länsimainen ruokavalio sisältää nykyään usein liikaa omega-6-rasvahappoja verrattuna omega-3-rasvahappoihin. Epätasapainoinen ja yksipuolinen ruokinta, on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä. Laadukas polyfenoleja sisältävä kalaöljyvalmiste optimoi solukalvon rasvahappoprofiilia niin, että ravinteiden soluunvienti ja kuona-aineiden erittyminen paranee sekä EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytyminen tehostuu. Huolehdi oikeasta painonmukaisesta annoksesta päivittäin.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

Patentoitu koostumus

Effektri Goldin erinomaisen imeytyvyyden taustalla ovat tarkkaan valitut raaka-aineet, joissa yhdistyy arktisen ja Välimeren ruokavalioiden parhaat puolet. Kalaöljyn laatu ja säilyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaikenikäisille koirille, koska hapettuneet öljyt kuormittavat tarpeettomasti elimistön luontaista antioksidanttisuojaa. Effektrissä on vahvin mahdollinen suoja hapettumista vastaan. Extra-neitsytoliiviöljy toimii ”hapettumisenestoaineena” ja on ainoa antioksidantti, joka on saanut EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuus) hyväksymän terveysväittämän.

Effektrin toimintamekanismia ja suojaamismenetelmiä on kehitetty vuosikymmenten ajan eri tutkimuslaitoksissa. Effektri Gold pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

Eläinlääkärit suosittelevat imeytyvää omega-3-öljyä

Eläinlääkärit ovat laajasti havainneet Effektri tuotesarjan poikkeuksellisen toimintamekanismin ja sen tuomat hyödyt nivelrikon, tassutulehduksien, iho-ja turkkiongelmien yms. hoidon tukena.

Rajut suunnanmuutokset, kovat harjoitukset pitävällä alustalla, kuiva ja kylmä talvi, harrastaminen karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa anturoiden kuivumiseen sitä kautta halkeamiseen sekä tulehtumiseen. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Effektrin käyttö huoltaa anturoita ja voitelee niveliä sekä lisää joustavuutta lihaksissa. Solukalvon optimaalinen rasvahappoprofiili edesauttaa myös ravinteiden imeytymistä solun sisäosiin ja parantaa kuona-aineenvaihduntaa. Tämä voi näkyä nopeasti mm. tehokkaana palautumisena rankoista harjoituksista ja sairauden jälkitiloista.

Ainesosat ja ravintoarvot:

20 ml Effektri Goldia sisältää:

Energia 90 kcal/374 kJ
Raakavalkuainen 0
Hiilihydraatit 0
Rasva 10.0
Tyydyttyneet rasvahapot 2218
Kertatyydyttymättömät rasvahapot 4976

Omega-9 3960
Monityydyttymättömät rasvahapot 2624
Omega-6 380
Omega-3 2048
C20:5 (EPA) 1152
C22:6 (DHA) 522
D- Glukosamiini 417
MSM 417
Kondroitiinisulfaatti 147
Kaliumsorbaatti 58.8

Oliiviöljyn polyfenolit 2.8
RRR-alfa-Tokoferoli 19.6
D-vitamiini 1.0

Koostumus

Omega-3 (EPA ja DHA) villikalaöljy
Noudattaa kestävän kalastuksen periaatteita.
Pyyntialue/lajit: Islanti-Chile / makrilli, sardelli,sardiini, anjovis )

Lääkelaatuinen extra-neitsytoliiviöljy ( Espanja )
Erittäin korkeat polyfenolipitoisuudet

Glukosamiini
MSM (metyylisulfonyylimetaani)
Kondroitiinisulfaatti
RRR-alfa-tokoferoli (Luonnollinen E-vitamiini)
Kaliumsorbaatti
Luontainen E-vitamiini
D-Vitamiini

Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Suositeltava päivittäinen annostus osana terveellistä ja monipuolista ruokintaa:

0.4 ml / kg

Säilytä avaamaton pullo auringonvalolta suojattuna
huoneenlämmössä. Säilytä avattu pullo viileässä ja valolta
suojattuna. Käytä 4kk aikana avaamisesta.

Sekoitettava ennen käyttöä!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!