Effektri Dog – Omega-3 Koirille

Yksi tuote kaikenikäisille koirille.
Hyvin imeytyvä koostumus sisältää laadukkainta villikalaöljyä ja korkeat polyfenolipitoisuudet sisältävää extra-neitsytoliiviöljyä.

Effektri Gold Dog – Omega-3 + Nivelravinteet

Aktiivisille sekä ikääntyville koirille nivelterveyden ylläpitämiseen.
Hyvin imeytyvä koostumus sisältää laadukkainta villikalaöljyä, korkeat polyfenolipitoisuudet sisältävää extra-neitsytoliiviöljyä sekä nivelterveydelle suotuisia MSM:ää, glukosamiinia ja kondroitiinia.

Black Balance For Dogs – Mikrobiomin hyvinvointiin koirille

Black Balance on tehokas ja luonnollinen täydennysrehu koirien mikrobiomin hyvinvointiin.

Black Balance on kehitetty tukemaan koirien suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Black Balance on tehokas ja luonnollinen polyfenoliyhdiste eläinten mikrobiomin hyvinvointiin. Puusta eristettyjen voimakkaiden fenolien tehokkuus on kliinisesti osoitettu yliopistotason tutkimuksissa.

Bellylabs – Tiineystesti koirille

Bellylabs Pregnancy Test for Dogs on pikatesti koiran tiineyden varhaiseen todentamiseen kotona. Testi on tarkoitettu nartun tiineyden todentamiseen ja sitä voidaan käyttää myös erottamaan valeraskauden oireet oikeasta tiineydestä. Testi mittaa relaksiinihormonia, joka on luotettava koiran tiineyden biomarkkeri.

Parhaan 96 %* tarkkuuden saavuttamiseksi suosittelemme testin tekemistä, kun ovulaatiosta on kulunut vähintään 28 päivää**. Aikaisemmin testaamisesta ei ole haittaa, mutta relaksiinihormonin määrä saattaa olla vielä alhainen ja tämä voi vaikuttaa testituloksen luotettavuuteen.

Testipakkaus sisältää kaikki tarvikkeet testin tekemiseen kotona. Testi on valmistettu Suomessa.

+ Luotettava! 96 % tarkkuus* Relaksiinihormonin mittaus on luotettava tapa selvittää tiineys.
+ Nopea! Tulokset ovat valmiit 10 – 15 minuutissa testin aloittamisesta.
+ Kätevä! Testaa silloin kotona, kun se parhaiten sopii sinulle ja koirallesi

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!