Tutustu tuotteisiimme

Effe Balance tuottaa eläintenomistajille riemunkiljahduksia kahdella tehokkaalla tuotesarjalla. Effektri Omega-3 on eläimille suunnattujen omega-3-tuotteiden lippulaiva, jonka teho perustuu yhdistelmään Välimeren ja arktisen ruokavalion parhaita puolia. Optimoimalla rasva-aineen vaihduntaa päivittäin, huolehdit samalla eläimen elimistön tulehduksen vastaisen ympäristön rakentamisesta ja immuunipuolustuksen vahvistamisesta.  

Effe Balancen tarjoama paketti on valmis, kun siihen lisätään täysin uusi vatsan- ja suoliston mikrobiomin tasapainottamiseen kehitetty Black Balance. Puun ja metsän maaperän omat tehoaineet on mahdollista tarjota eläimille nyt terveellisen keksin muodossa. Ja vatsat kiittää! 

Helpotusta arkeesi oikeasta omegasta

Rakennetaan yhdessä terveyden peruspilareita

Välttämättömät rasvahapot huolehtivat monista kissan, koiran ja hevosen normaalille fysiologiselle terveydelle välttämättömistä toiminnoista. Imeytyvällä ja hyvin hapettumiselta suojatulla rasvahappovalmisteella on suuri määrä positiivisia vaikutuksia eläinten päivittäisessä hyvinvoinnissa. Effektri on kehitetty eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi ja parasta on se, että Effektri soveltuu kaikille perheenjäsenille ikään ja rotuun katsomatta. Valitse oikea pakkauskoko eläimen tai perheen koon mukaan neljästä vaihtoehdosta: 250ml, 500ml, 1000ml ja 5000ml. Tarkasta annoslaskurista eläintesi painot, lorauta kunkin ruoka-annokseen suositeltu määrä öljyä ja anna hännän heilua sekä kavioiden kopista.

Effektri on osa päivittäistä ravintoa ja parhaat tulokset saatkin annostelemalla sitä joka päivä yhden aterian mukana.

Tuotteet

Effe Balance tuottaa eläintenomistajille riemunkiljauksia kahdella tehokkaalla tuotesarjalla.  Effektri Omega-3 on eläimille suunnattujen omega-3-tuotteiden lippulaiva, jonka teho perustuu yhdistelmään Välimeren ja arktisen ruokavalion parhaita puolia. Optimoimalla rasva-aineen vaihduntaa päivittäin imeytyvällä ja tehokkaalla omegalla, huolehdit samalla eläimen elimistön tulehduksen vastaisen ympäristön rakentamisesta. 

Kokonaisuuden kannalta mielenkiintoiseksi Effe Balancen paketin tekee vatsan- ja suoliston mikrobiomin tasapainottamiseen kehitetty Black Balance, joka tarjoaa vaihtoehdon koirille sekä hevosille. Puun ja metsän maaperän omat tehoaineet on mahdollista tarjota eläimille nyt terveellisen keksin muodossa. Ja vatsat kiittää! 

 

Eläin
Ominaisuudet
Rasva-aineenvaihdunnan optimointiin
Rasva-aineenvaihdunnan optimointiin
Rasva-aineenvaihdunnan optimointiin
Rasva-aineenvaihdunnan optimointiin
Rasva-aineenvaihdunnan optimointiin

Vieraile verkkokaupassamme

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!