VIP - Very Important Pentu

Onko sinulla lompakossasi jo kultainen VIP-Kortti?

Pentujen terve kehittyminen on meille sydämen asia <3. Hauska, hyödyllinen ja tärkeä ovat parhaita sanoja kuvailemaan uutta VIP-Kasvattajaohjelmaa.

Haluamme kutsua sinut kasvattajana mukaan vaikuttamaan pentujen hyvinvointiin heti ensiaskeleista alkaen. VIP-Kasvattajana sinulla on kennel-tunnus tai kissala-nimi ja haluat olla mukana jakamassa tietoa omega-3-rasvahappojen hyödyistä osana kissojen ja koirien päivittäistä hyvinvointia. 

VIP-Kasvattajana sinulla on mahdollisuus tarjota paras mahdollinen tuote tukemaan pennun tervettä kasvua ja antaa samalla omistajalle jopa 70€ arvoiset edut maanläheisessä juuttipussukassa. Liittyminen VIP-Kasvattajaksi on ilmaista eikä sido sinua lainkaan.

Hyödyt VIP-Kasvattajalle

Tehdään yhdessä hyvää

Meillä on ilo seurata pentujen matkaa, joten liitäthän Instagramin tarinan yhteyteen hastag: #effefamily ja kerro tapahtumista toki myös Facebookin puolella. VIP-logo verkkosivuillasi ja some-tileilläsi kertoo vastuullisesta kasvattamisesta ja omega-rasvahappoasiantuntijuudestasi. Saat yhteistyön alkaessa julkaisukelpoiset logot ja kuvat, joita voit käyttää verkkosivuillasi ja sosiaalisen median kanavissa.

VIP-Jälleenmyyjä

Ovipumppu ei koskaan ”laula” liiaksi asti, joten oletko valmiina ottamaan vastaan uusia pennunomistajia liikkeeseesi? VIP-Kasvattajien jakamissa pentupussukoissa on mm. pennuille osoitettu kirjekuori, joka sisältää 3kpl kultaisia VIP-Kortteja etuineen. Uudet pennun omistajat ohjautuvat liikkeeseesi hyödyntämään edut karttapalvelun kautta ja nauttivat tarjoamistasi edusta. VIP-liikkeitä lisätään karttapalveluun alueittain tasaisesti. Effe tekee VIP-liikkeiden kanssa tiiviimpää yhteistyötä ja kiitoksena siitä tarjolla on uusia asiakkaita.

Lisää tietoja VIP-Liikkeeksi rekisteröitymisestä saat jättämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Olemme yhteydessä noin kahden työpäivän kuluessa kirjautumisesta.

Rekisteröidy VIP-kasvattajaksi

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!