Eläinten hyvinvointi on meille kaikki kaikessa

Turussa, Skanssin kauppakeskusalueen tuntumassa sijaitsevan toimiston korituolissa kiireettömästä päivästä nauttii kukapa muukaan kuin Effe-koira! Sopu sijaa antaa kuuluu vanha sanonta, mutta ei aina, sillä sekarotuinen Viva on tälläkin kertaa saanut toiseksi parhaan paikan lattialta heti tuolin vierestä. Effehän on Basenji ja hänen vahvan luonteensa voi siis aistia hyvin myös nukkumapaikkojen päivittäisessä valinnassa 🙂 Vaikka näillä toimistoapulaisilla ei kiirettä olekaan, niin meidän työpäivät täyttyvät muutoin lukuisista tapahtumista. Laitamme kaiken osaamisemme ja energiamme peliin niin, että eläimet voisivat nauttia mahdollisimman pitkästä ja terveestä elämästä ja toisivat lisää yhteisiä kullanarvoisia hetkiä.
– Henri Helskyaho, Effe Balancen perustaja.

Olemme suomalainen yritys, jonka intohimona on rakentaa pysyvää hyvinvointia, vaikuttamalla positiivisesti eläinten ja eläintenomistajien päivittäiseen ravitsemuskulttuuriin suomalaisissa perheissä. Emme näe Effektri Omega-3-tuotteita tai Black Balance keksejä täydennysrehuina, vaan osana ruokaa ja tästä syystä tietynlaisen uuden kulttuurin tuominen eläinten ruokintaan vaatii perusteluita. Otimme asian työksemme 100 % fokuksella, sillä sinäkin varmasti kaipaat tuloksia käyttämältäsi tuotteelta? Teemme Effe Balancella tiivistä tuotekehitys-ja tutkimusyhteistyötä Effektri-tuotteiden valmistajan BioActri B.V:n kanssa, jonka ainutlaatuisessa kala-oliiviöljyseoksessa yhdistyy Islannin, Norjan, Espanjan, Italian ja Suomen tutkimuslaitoksien liki 30-vuoden kehitystyö. Tässä patentoidussa tuotteessa Välimeren ja arktisten ruokavalioiden parhaat puolet on yhdistetty tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään rasvahappotasapainon elimistössä pysyvästi. Edustamme omega-3-tieteen eräänlaista läpimurtoa ja pidämme huolen siitä, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan sen tuomista hyödyistä.

Läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat arvoja, joita asiakkaamme arvostavat

Raaka-aineet on valittu parhaista ihmislaatuisista vaihtoehdoista ja kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia sekä elintarvike-tai lääkelaatuisia. Effektrissä käytetyistä raaka-aineista pienet rasvaiset kalalajit tulevat Islannista ja suuren määrän polyfenoleita sisältävä extra-neitsytoliiviöljy Espanjasta. Tämä kala-oliiviöljyseos pullotetaan osaavissa käsissä Saksassa ja tuotanto seuraa GMP-vaatimuksia ( Good Manufacturing Practise ). EFSA ( ” Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto) on antanut tämän ainutlaatuisen tuotteen vaikuttaville aineille 17 myönteistä terveysväittämää lemmikkisi terveyden edistämiseksi. Haluamme sinulle ja lemmikillesi parasta ja siksi tarjoamme veren rasvahappoprofiilin mittaamiseksi ulkopuolisen laboratorion analytiikkapalvelun. Onko eläimellä tarvetta lisätä ruokintaan omega-3-rasvahappoja? Onko käytössä ollut tuote imeytynyt elimistön hyötykäyttöön? Mm. näihin kysymyksiin tarjoamme vastauksia. Keskitymme rakentamaan pysyviä tuloksia, joten hyppää mukaan.- Henri Helskyaho, Effe Balancen perustaja.

Ruokaturvallisuus

Ruokaturvallisuus yhdistetään usein siihen käsitykseen, että ruokaa on turvallista syödä ja siinä ei ole terveysriskejä. Tuntemattomia aineita tai niiden jäänteitä löytyy lähes kaikesta ruuasta ja saattavat syntyä luonnollisesti tai pilaantumisen seurauksena. Epäpuhtaudet voivat olla esimerkiksi biokemiallisia aineita, joista voi seurata terveysongelmia, niiden tyypistä riippuen. Lisäksi epäpuhtauden tyyppi vaikuttaa siihen voiko tuotetta syödä. Tunnetuille aineille on olemassa tasot, joiden avulla kerrotaan maksimitaso ko. aineelle kyseisessä tuotteessa. Tuotteiden toimittajamme tekevät tarkistuksia varmistuakseen, että näitä aineita ei löydy yli sallittujen määrien tuotteista joita valmistamme. Esimerkiksi öljyjen mukana emme halua eläinten kehoon joutuvan raskasmetalleja, PCB:tä (polykloorattuja bifenyylejä) tai dioksiineja. Lisäksi tuotteille tehdään mikrobiologisia analyysejä, jotka kertovat, mikäli tuotteissa on vaarallisia mikro-organismeja.
Me Effe Balancella keskitymme pitämään huolta lemmikeistä yksinkertaisella ja laadukkaalla tavalla, jotta voit keskittyä olennaiseen; Kullanarvoisiin hetkiin yhdessä lemmikkisi kanssa. Tavoitteeseen liittyy myös käytössä olevat pakkausmateriaalit ja prosessit, jolla voidaan varmistaa, ettei Effektrin päivittäinen käyttö aiheuta koskaan eläimelle riskejä ei toivotuista ympäristöä haittaavista epäpuhtauksista, kuten dioksiineista tai dioksiinin kaltaisista PCB-yhdisteistä, eikä öljyn hapettumisesta seuraavista haittavaikutuksista.

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!