För fettämnesomsättningen

Effektri Gold Dog – Omega-3 + Lednäring

För aktiva och åldrande hundar för att upprätthålla ledhälsa. Den absorberbara sammansättningen innehåller kvalitativ fiskolja, polyfenolrik extra jungfruolivolja samt MSM, glukosamin och kondroitin, som alla främjar ledhälsa.

Effektri Gold Dog – Omega-3 + Lednäring

För fettämnesomsättningen

Inget pris hittades

Varför Effektri Gold?

Effektri Gold stöder friska leder, vävnader, hud och benstomme hos ditt husdjur då åldern börjar komma emot. Effektri Gold-oljans och beståndsdelarnas, såsom MSM:s, glukosaminets och kondroitinets synergieffekt gör Effektri Gold till en unik produkt. Effektri Gold har en positiv effekt på ditt djurs välbefinnnande och beteende genom att stöda friskt och lyckligt åldrande.

Välj rätt flaskstorlek, använd den praktiska doseringspipen och ge varje familjemedlem rätt mängd.

 • Förbättrar livskvaliteten hos aktiva och åldrande hundar
 • Skyddar leder, vävnad och ben samt dämpar inflammation i ledvävnaden
 • Stöder friskt hjärt- och blodådersystem, hjärna, syn och humör
 • Tassarna är spruckna och torra
 • Huden kliar och är torr
 • Pälsen är livlös
 • Artros
 • För aktiva idrottshundar för att stärka återhämtningen
 • För dräktiga tikar
 • I alla fall där man misstänker sjukdom som orsakats av inflammation
 • +100% naturlig och GMO-fritt

Förpackningsstorlekar

Fås i 500 ml och 1000 ml förpackningar.

Hundens vikt

Effektri Gold är också utvecklat för att upprätthålla balansen åstadkommen med Effektri Omega-3-oljan, genom att erbjuda en säker, daglig dos av den bästa omega-oljan som berikats med tillräckliga mängder lättabsorberade och biologiskt brukbara komponenter, såsom MSM, glukosamin och kondroitin. Gold är utvecklad för att underlätta din vardag. En produkt för dina hundar i alla åldrar. Du kan välja produkten för ledproblem, dålig hud och päls, återhämtning, återställning och underhåll av hormonbalans, torra och spruckna tassar samt atopi. Även för hundar känsliga för halsbränna.

Effektri Gold

Visste du?

EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet) har godkänt totalt 17 hälsopåståenden för Effektris fisk-olivoljesammansättnings verkande ämnen. Polyfenolerna från extra jungfruolivoljan av medicinkvalitet gör Effektri bioaktiv, och håller således omega-3-seriens EPA och DHA samt övriga fettsyror (omega-3,6,7) funktionsdugliga och i absorberbar form. De bioaktiva polyfenolerna från olivoljan är den enda antioxidanten, hos vilken EFSA godkänt hälsopåståendet: “Olivoljans polyfenoler (5mg/dygn) skyddar blodets fettsyror från oxidering”

Effektri buteljeras i säkra förpackningar som håller produkten stabil, och oxidering förekommer inte ens efter flera års lagring.

OBS! När man påbörjar användningen kan den ökade produktionen av avfall orsaka t.ex klåda, utslag eller lös mage. Det lönar sig då att minska doseringen, och sakta trappa upp till den rekommenderade dosen.

Forskning, säkerhet och effektivitet

är utöver enkelheten din och ditt djurs förmån när ni använder Effektri Gold Dog. I Gold har vi fokuserat på kombinationen av funktionella komponenter, och den baserar sig på bioaktiviteten i Effektri Omega-3-produkten.

För att sammanställa dessa viktiga saker i ett paket har man gjort nästan 30 års produktutvecklings- och forskningsarbete. Utvecklingen fortsätter ännu i institutioner i Finland, Norge, Island, Holland, Italien och Spanien. Vårt mål är att växa till en ledande aktör i djurs välståndsindustri inom näringsrådgivning och högkvalitativa näringsprodukter, så att du kan fokusera på gyllene stunder tillsammans med ditt husdjur.

Dubbel effekt

Forskningsresultat är basen även i nya Effektri Gold, där lednäring och polyfenoler från extra jungfruolivolja har kombinerats med omega-3-fettsyror från renad fiskolja på ett sätt som möjliggör säker och effektiv återställning och underhållning av den normala omega-3-/6-fettsyrabalansen i djurets kropp bestående.

Tack vare den effektiva transportmekanismen kan lednäringens komponenter absorberas av kroppen “med dubbel effekt”.

Lösningen

Artros, hudproblem, torra och spruckna samt inflammerade tassar, utmaningar inom viktkontroll, hormonell obalans, muskel- och ledstyvhet, dålig näringsabsorption, långsam återhämtning och nedsatt energinivå. Bl.a. dessa utmaningar associeras ofta med avvikande fettmetabolism och kronisk låggradig inflammation.

Västerländsk kost innehåller nuförtiden för mycket omega-6-fettsyror i proportion till omega-3-fettsyror. Obalanserad och ensidig matning är en betydande faktor som kan medföra ökad risk för låggradig inflammation, och därmed hälsoutmaningar hos djur. Omega-3-fettsyrors (EPA och DHA) tillräckliga intag är lika viktigt hos djur, som hos oss människor. En kvalitativ polyfenolrik fiskoljeprodukt optimerar cellmembranets fettsyraprofil så att näringens transport och avfallsutsöndringen förbättras, samt absorptionen av EPA- och DHA-fettsyror blir mer effektiv. Sköt om viktbaserat intag dagligen.

OBS! När man påbörjar användningen kan den ökade produktionen av avfall orsaka t.ex klåda, utslag eller lös mage. Det lönar sig då att minska doseringen, och sakta trappa upp till den rekommenderade dosen.

Patenterad sammansättning

Bakom Effektri Golds utmärkta absorptionförmåga är noggrant utvalda råvaror, där de bästa sidorna av arktisk och Medelhavets kost kombineras. Fiskoljans kvalitet och hållbarhet är väldigt viktiga för hundar av alla åldrar, då oxiderade oljor medför onödig belastning på kroppens naturliga antioxidantskydd. Effektri har det möjligast starkaste skyddet mot oxidering. Extra jungfruolivoljan agerar som “oxideringsskyddsämne” och är den enda oxidanten som har fått EFSA:s (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet) godkännande för hälsopåstående.

Effektris funktionsmekanism och skyddsmetod har utvecklats över årtiondens tid i olika forskningsinstitut. Effektri Gold buteljeras i säkra förpackningar, som håller produkten stabil, och oxidering uppkommer inte ens vid flera års lagring.

Veterinärer rekommenderar absorberbar omega-3-olja

Veterinärer och också noterat Effektris unika funktionsmekanism och dess positiva effekt vid behandlingen av artros, tassinflammation, hud- och pälsproblem, mm.

Radikala riktningsändringar, hård träning på hög friktion, torr och kall vinter, träning på grova ytor, och många andra orsaker kan leda till torra trampdynor, och vidare till sprickor och inflammation. Tillräckligt lång och regelbunden användning av Effektri sköter om trampdynorna, smörjer lederna och ökar flexibiliteten i muskler. Cellmembranets optimala fettsyraprofil främjar också näringsabsorption inom cellen, och förbättrar avfallsmetabolismen. Det här kan observeras snabbt t.ex i effektiv återhämtning efter tuff träning eller sjukdom.

Ingredienser och näringsinnehåll:

20 ml Effektri Goldia innehåller:

Energi 90 kcal/374 kJ
Råprotein 0
Kolhydrater 0
Fett 10.0
Mättade fettsyror 2218
Enkelomättade fettsyror 4976

Omega-9 3960
Fleromättade fettsyror 2624
Omega-6 380
Omega-3 2048
C20:5 (EPA) 1152
C22:6 (DHA) 522
D- Glukosamin 417
MSM 417
Kondroitiinisulfat 147
Kaliumsorbat 58.8

Polyfenoler från olivolja 2.8
RRR-alfa-Tokoferoler 19.6
D-vitamin 1.0

Sammansättning

Omega-3 (EPA och DHA) vildfiskolja
Följer principerna för hållbart fiske.
Fångstområde/art: Island-Chile / makrill, sardell, sardin, anjovis

Medicinsk extra jungfruolivolja (Spanien)
Väldigt höga polyfenolhalter

Glukosamin
MSM (metylsulfonylmetan)
Kondroitinsulfat
RRR-alfa-tokoferol (Naturlig E-vitamin)
Kaliumsorbat
Naturlig E-vitamin
D-Vitamin

Tillverkad enligt EU:s definitioner och stränga kvalitetskrav.

Rekommenderad daglig dos som en del av en hälsosam och varierad kost:

0.4 ml / kg

Förvara oöppnad flaska skyddad från ljus och
i rumstemperatur. Förvara öppnad flaska svalt och skyddat
mot ljus. Hållbarhet ca. 4 mån efter öppnandet.

Skaka innan användning!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista sekä kampanjoista!